VEIO ES5 Nordic Edition


VEIO ES5 Nordic Edition
Art.nr. MI740053
Minsta antal: 1 st

VEIO Electric Scooter Model ES5 är designad av svenskar för att passa den nordiska marknaden och är den perfekta följeslagare för att resa genom staden.

-250W elektrisk motor
-Tre olika körlägen

Ta med din scooter överallt
VEIO ES5 är otroligt enkelt att fälla ihop och väger endast 13 kg. Kör vart än du ska och ta sedan scooter under armen upp till arbetsplats eller lägenhet. Slut på dyra parkeringsbiljetter och onödiga utsläpp!

Olika körlägen anpassat för dig
Den nya 250W motorn är tillverkad för att fixa alla möjliga siutationer. Klara uppemot 12° backar något som slår de flesta konkurrenter. Maxhastighet på 20 km/h vilket lämpar sig perfekt för svensk trafik. Kommer i tre olika körlägen: 0-10km/h, 10-15 km/h och 15-20 km/h.

Bekvämt och säkert
Den elektriska frambromsen EBS Breaks gör inbromsandet mjuk och behagligt. För extra säkerhet och tuffare inbromsning kommer den även med skivbroms på bakhjulet. Fotbromsen bak kan nyttjas vid speciella behov eller om det passar din körstil bättre. Säker belysning på fram och bak så du enkelt blir sedd och kan köra tryggt i trafik och på cykelbana. 10" hållbara och solida däck både fram och bak så du slipper punkteringar! Varje resa med en VEIO är bekväm och säker.

Kommer med ett portabelt batteri
ES5 drivs av ett avtagbart litiumbatteri på 36V/6,4Ah (Panasonic) som håller igång mellan 15-25 km per laddning. Det avtagbara batteriet kan laddas separat och du kan ha ett extra med dig eller på kontoret. Med andra ord är din ES5 alltid redo att ta dig till nästa plats!

Scooter, utfälld: 1056mm (L) x 420mm (W) x 1186mm (H)
Scooter, hopfälld: 1056mm (L) x 420mm (W) x 450mm (H)
Däckstorlek: 25,4 cm

Pris 5269,00 kr

Produktfärg

Flerfärgad

Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation
Mi Xiaomi

Xiaomi grundades av entreprenören Lei Jun, som anser att högkvalitativ teknik inte behöver kosta en förmögenhet. Bolaget som grundandes för bara nio år sedan, har på väldigt kort tid blivit en gigant som ändrar hela tekniklandskapet genom att utmana de största tillverkarna med en extrem prisstrategi.
Xiaomi har officiellt gått ut med att man aldrig kommer ta ut någon hög vinstmarginal, utan deras filosofi är väldigt bra produkter till lägre pris och mindre marginaler.


Visa samtliga produkter från Mi Xiaomi
Fraktinformation Frakt tillkommer, maila oss for pris
Förpackning Kommer i en förpackning.
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter