VEIO ES5 RS


VEIO ES5 RS
Art.nr. MI740060
Minsta antal: 1 st

VEIO Electric Scooter Model ES5 RS är en riktigt välbyggd elscooter för dig som vill kunna ta dig snabbt och säkert fram. En eldriven scooter i minimalistisk svensk design är den perfekta följeslagaren för att ta dig till ställen som du aldrig upptäckt tidigare.

-350W elektrisk motor
-Tre olika körlägen
-Portabelt extrabatteri
-Toppfart på imponerande 32 km/h

Ta med din scooter överallt
VEIO ES5 RS är otroligt enkelt att fälla ihop och väger endast 13 kg. Kör vart än du ska och ta sedan scooter under armen upp till arbetsplats eller lägenhet. Slut på dyra parkeringsbiljetter och onödiga utsläpp!

En av marknadens snabbaste
Den mäkta 350W motorn är tillverkad för att fixa alla möjliga situationer. Klara uppemot 15° lutning i backar! RS har en maxhastighet på imponerande 32 km/h vilket är snabbare än många scootrar på marknaden och kan köras i tre olika körlägen.

Bekvämt och säkert
Den elektriska frambromsen EBS Breaks gör inbromsandet mjuk och behagligt. För extra säkerhet och tuffare inbromsning kommer den även med skivbroms på bakhjulet. Fotbromsen bak kan nyttjas vid speciella behov eller om det passar din körstil bättre. Säker belysning på fram och bak så du enkelt blir sedd och kan köra tryggt i trafik och på cykelbana. 10" hållbara och solida däck både fram och bak så du slipper punkteringar! Varje resa med en VEIO är bekväm och säker.

Kommer med ett portabelt batteri
ES5 RS drivs av ett avtagbart litiumbatteri på 36V/6,4Ah (Panasonic) som håller igång mellan 15-25 km per laddning. Det avtagbara batteriet kan laddas separat och du kan ha ett extra med dig eller på kontoret. Med andra ord är din VEIO alltid redo att ta dig till nästa plats!

Mått: 1056mm (L) x 420mm (W) x 1186mm (H)
Mått, ihopfälld: 1056mm (L) x 420mm (W) x 450mm (H)
Material: Aluminium
Däckstorlek: 25,4 cm

Pris 6149,00 kr

Produktfärg

Flerfärgad

Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation
Mi Xiaomi

Xiaomi grundades av entreprenören Lei Jun, som anser att högkvalitativ teknik inte behöver kosta en förmögenhet. Bolaget som grundandes för bara nio år sedan, har på väldigt kort tid blivit en gigant som ändrar hela tekniklandskapet genom att utmana de största tillverkarna med en extrem prisstrategi.
Xiaomi har officiellt gått ut med att man aldrig kommer ta ut någon hög vinstmarginal, utan deras filosofi är väldigt bra produkter till lägre pris och mindre marginaler.


Visa samtliga produkter från Mi Xiaomi
Fraktinformation Frakt tillkommer, maila oss for pris
Förpackning Kommer i en förpackning.
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter